Acasă Caută Contact
Pagina URL Real:
Limba





Proiect de extindere a rutelor, traseelor și stațiilor pentru transportul public de călători
  Inapoi
Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4e – Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectiv Specific 4.1 Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investitii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă. Cod SMIS 128283
Informare și publicitate

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, precum și site-ul web al Programului Operațional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro, și pagina de Facebook a programului, facebook.com/inforegio.ro.
Anunţuri & Mesaje
Comunicate si anunturi privind planurile si proiectele curente...
Planuri & Proiecte
Detalii privind planurile si proiectele in curs de implementare...
Contact
Contribuabilii nostri pot afla informatii detaliate de contact, trimite sugestii si reclamatii, oricare ar fi doleantele dvs. noi va asteptam cu respect!


Accesibilitate