Acasă Caută Contact
Pagina URL Real:
Limba





Internet Banking
  Modalităţi de plată
Permite contribuabililor, persoane fizice sau juridice, achitarea prin intermediul instrumentelor de plată electronică a datoriilor către bugetul local.

Operaţiunile legate de informare şi de plata taxelor pe Internet se pot efectua astfel in orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la primărie sau la sediul băncii. Pentru desfăşurarea in bune condiţii a plătii, respectiv pentru evitarea acumulării unor majorări de intarziere nedorite, contribuabilii trebuie să plătească sumele datorate cu cateva zile inainte de termenele legale de plată.

Plata prin Internet este cea mai nouă, comodă şi modernă modalitate de transfer a sumelor datorate de contribuabili din contul bancar in contul Serviciului Finanţelor Publice Locale din cadrul primăriei municipiului Vaslui.

Pentru efectuarea plăţilor către bugetul local prin Internet, un contribuabil trebuie să parcurgă următorii paşi: Să se inregistreze ca utilizator al sistemului electronic de plată prin Internet la sediul Serviciului Finanţe Publice Locale, ocazie cu care va primi o parolă de acces confidenţială şi gratuită. Folosind această parolă insoţită de datele personale de identificare va avea acces la toate informaţiile legate de bunurile pe care le deţine pe raza municipiului Vaslui, sumele de plată şi plăţile pe care le-a efectuat in contul acestor bunuri pe care le deţine. Obţinerea parolei de acces nu este condiţionată de efectuarea de plăţi electronice, contribuabilul poate solicita această parolă pentru accesul prin Internet la informaţiile personale din baza de date a Serviciului Finanţe Publice Locale. inregistrarea unui utilizator al sistemului electronic de plată prin Internet presupune vizita la sediul nostru din Vaslui, strada Spiru Haret, nr. 4, la Biroul nr. 6 - pentru persoanele fizice şi la Biroul nr. 4 - pentru persoanele juridice.

De asemenea, cererile pentru inregistrarea ca utilizator al Sistemului electronic de consultare/incasare a impozitelor şi taxelor locale se pot descărca prin accesarea link-urilor de mai jos.

Dacă un contribuabil consideră că parola primită nu mai indeplineşte rolul de securizare al accesului la informaţiile de interes personal, sau nu işi mai aminteşte parola poate solicita schimbarea acesteia, respectand confidenţialitatea.

Contribuabilul trebuie să deţină sau să contracteze cu una din băncile furnizoare de servicii e-banking un abonament pentru serviciile electronice de plată prin Internet. Acest serviciu este diferit in funcţie de banca furnizoare, banca oferind suportul necesar punerii in funcţiune.
Conturi bancare pentru diferitele tipuri de taxe si impozite
DESCARCARE
Anunţuri
Anunturi privind activitatea directiei noastre sau alte comunicate care sunt de importanta pentru cetatenii municipiului nostru, etc.
Contact
Contribuabilii nostri pot afla informatii detaliate de contact, trimite sugestii si reclamatii, oricare ar fi doleantele dvs. noi va asteptam cu respect!


Accesibilitate